Bloc Castranova

Detalii
Tip proprietate:
Zona: ,
Camere: , , ,
Localizare: Militari - Pacii
Pret garsoniere: 42000 euro

Alte facilitati:


Descriere proiect

Localizare: Militari, Pacii – strada Castranova, Nr. 27-29
Nr apartamente:38
Tip imobil: P+5

Situat pe strada Castranova, Nr. 27-29, în cartierul bucureștean Militari, aproape de strada Apusului și de gura de metrou Pacii, „BLOCK CASTRANOVA” este un imobil cu destinație rezidențiala. În componența sa sunt 38 apartamente: 13 apartamente cu 3 camere, 15 apartamente cu doua camere si 10 garsoniere. Imobilul dispune de un lift și de 6 locuri de parcare supraterane.

Sistemul constructiv este reprezentat de zidărie portantă, diafragme din beton armat, planșee din beton armat și fundații continue din beton armat. Tâmplăria este de tip PVC cu geam termopan. Imobilul va beneficia de toate utilitățile: apă, canal, gaz, curent electric.

„BLOCK CASTRANOVA” este un imobil cu destinatie rezidentiala ce are in componenta sa 38 apartamente: 13 apartamente cu 3 camere, 15 apartamente cu doua camere si 10 garsoniere. Imobilul dispune de un lift și de 6 locuri de parcare supraterane.

Sistemul constructiv este reprezentat de zidărie portantă, diafragme din beton armat, planșee din beton armat și fundații continue din beton armat.

Preturi: intre 42.000 euro si 85.000 euro

Harta

Date contact


Adresa: Str. Castranova, Nr. 27-29, Sector 6, Bucuresti

Website: www.blockcastranova.ro

E-mail: [email protected]

Please leave this field empty.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj