Evocasa Selecta

Detalii
Tip proprietate:
Zona: , ,
Camere: ,
Localizare: Bucuresti, Centru
Stadiu: finalizat
Finalizare: 2010
Pret 2 camere: 118548 + TVA euro
Pret 3 camere: 141129 + TVA euro

Alte facilitati:


Descriere proiect

Zona : Ferdinand, Blvd. Ferdinand, nr 58
Numar cladiri / regim inaltime : 1 Cladire, 10 etaje
Numar locuinte: 77
Tip locuinte : apartamente cu 2, 3 si 4 si camere

Oferte speciale
2 camere incepand de la 118.548 euro +Tva Bucatarie mobilata
3 camere incepand de la 141.129 euro +Tva Bucatarie mobilata

Modalitati de plata: Cash / Credit

Descriere si locatie

Evocasa Selecta a fost conceputa de Adama cu tot devotamentul pentru excelenta si o viata de vis in centrul orasului. Peretii tip cortina ce imbraca la exterior cladirea, parcarea subterana pe 2 niveluri, paza 24 din 24, cele 4 lifturi, 77 de apartamente ultramoderne, holurile spatioase tapetate cu granit, marmura si oglinzile stralucitoare, totul face parte dintr-un proiect exclusivist, gandit special pentru a se distinge prin eleganta arhitecturii si luxul finisajelor.

Bine ai venit intr-un nou stil de viata!
Stim ca-ti place sa te simti mereu in centrul atentiei si de aceea iti oferim un loc in centrul Bucurestiului, situat in apropiere de Foisorul de Foc, la numai cateva minute de Piata Universitatii si Piata Romana.

Complexul rezidential Evocasa Selecta este la numai 2 pasi de marile atractii ale orasului – Teatrul National si Opera Romana, cafenele si baruri exclusiviste ce te asteapta sa le descoperi secretele, restaurante de 5 stele cu cele mai rafinate retete ce merita savurate in liniste, magazinele cu branduri celebre pregatite oricand sa te provoace la o partida de shopping.

Dotari si finisaje apartamente

În noul tău apartament din Evocasa Selecta, pregăteşte-te să fii invidiat de toţi. Ferestrele mari te învăluie blând cu lumină naturală şi îţi răsfaţă privirile cu o vedere nemaipomenită spre centrul Bucureştiului. Parchetul strălucitor, obiectele ceramice de înaltă calitate, uşa metalică sigură, designul interior modern, toate acestea şi nu numai, se reunesc într-un nou stil de viaţă, cu tine în centrul atenţiei.

Dezvoltator

Adama este un dezvoltator imobiliar de vârf, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania dezvoltă în prezent circa 45 de proiecte rezidenţiale şi comerciale, însumând milioane de metri pătraţi în diverse stadii de planificare şi execuţie.

Adama a livrat până in 2010 proiecte precum Evocasa Armonia Titan, Bucuresti, Evocasa Orizont Ploiesti, Evocasa Optima – Titan.

Adama a primit cu succes de la TÜV Austria Romania certificarea oficială pentru cel mai înalt nivel de calitate în management, ISO 9001:2000 pentru “Antreprenoriat şi Dezvoltare Imobiliară, Managementul Planificării şi Construcţiei, Marketing şi Vânzări”.

Această certificare este o recunoaştere a eforturilor pe care echipa de experţi Adama le face constant prin implementarea Sistemului de Standarde Europene (SSE), un set de măsuri care dă formă fiecăruia din proiectele noastre imobiliare.

Harta

Date contact


Birou de Vanzari: Bulevardul Ferdinand nr.58, Bucuresti, Tel.: 021 252 00 25, [email protected]
Website: www.evocasa-selecta.ro
Reprezentanti vanzari:
Claudia Ciurca – [email protected]; 0737422525

Viziteaza site

Please leave this field empty.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj