InCity Residences

Detalii
Tip proprietate:
Zona: ,
Camere: , , ,
Localizare: Vitan
Stadiu: finalizat
Finalizare: 2009

Alte facilitati:


Descriere proiect

Localizare: Mall Vitan
Suprafata totala: 92.000 mp
Tip imobil: 4 x P+17E
Nr apartamente: 502

Complexul este format din patru cladiri a cate 17 niveluri fiecare, in total fiind disponibile 502 apartamente si 2 niveluri subterane pentru locuri de parcare. Ansamblul este completat de aproximativ 3000 m2 de spatii verzi, fantani si locuri de joaca special amenajate pentru copiii locatarilor.

Suprafete si Finisaje
Fatadele cladirilor sunt acoperite cu material alpolic de foarte buna calitate, ce asigura o izolatie excelenta. Locuintele din InCity Residences variaza de la garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere pana la triplexuri tip penthouse cu trei pana la cinci camere. Apartamentele de 3 camere ofera spatii generoase, cu suprafete intre 107,2 si 139 metri patrati construiti.

Finisajele apartamentelor sunt de cea mai buna calitate, iar, la livrare, apartamentele sunt dotate cu unitati de aer conditionat, mobilier de baie elegant si obiecte sanitare. Mobilierul de bucatarie vine in completarea stilului modern si cosmopolit ce caracterizeaza proiectul InCity Residences, purtand brandul celor de la Arrital Cucine, alaturi de rezistenta si durabilitatea echipamentelor electrocasnice Franke (plita, cuptor, hota). Placile ceramice folosite pentru decorarea bailor, bucatariilor si a teraselor sunt de asemenea italienesti, Mirage, diponibile in patru nuante moderne.

Facilitati
Ansamblul ofera rezidentilor sai facilitati precum centru de fitness si piscina acoperita, printr-un parteneriat cu brandul renumit World Class Health Academy sau salon de infrumusetare, Gett’s Hair Studio, care urmeaza a fi deshise in curand.

Pentru decorarea apartamentelor, rezidentii pot beneficia de reduceri importante oferite de Mobexpert, Bo Concept sau Home Fashion.

Modalitati de plata
– prin credit ipotecar prin Credit Europe Bank si Garanti Bank, ce ofera credite pe o perioada de maximum 30 de ani cu dobanazi preferentiale, plata cash sau finantare la oricare alta banca.
– solutii personalizate de plata pentru achizitionare, in functie de posibilitatile financiare ale noului rezident.

Pret: 1970 euro/mp +TVA

Harta

Date contact


[email protected]
[email protected]

Calea Dudeşti 188 (intrare din str. C. Nottara), Bucureşti
Tel: 031 425 21 21
Fax: 031 425 21 22

Viziteaza site

Please leave this field empty.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj