Laguna Residence

Detalii
Tip proprietate:
Zona: ,
Camere:
Localizare: Lacul Tei
Finalizare: 2011

Alte facilitati:


Descriere proiect

LAGUNA RESIDENCE este ansamblul rezidential de lux unic si reprezentativ pentru Bucuresti, care va deveni un adevarat reper ca importanta, frumusete si exclusivitate pentru orice alt proiect actual sau viitor.

Amplasat in zona Barbu Vacarescu, direct pe malul Lacului Tei, ansamblul de 268 apartamente beneficieaza de toate avantajele conferite de locatia sa exclusivista:
– este situat in zona de Centru-Nord a Capitalei in zona Barbu Vacarescu , una din cele mai luxoase si dorite zone pentru locuit,
– vedere directa la Lacul Tei care este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari, frumoase si curate lacuri,
– acces facil la mijloacele de transport si la bulevardele principale,
– liniste si vecinati de cea mai buna calitate.

Intregul ansamblu are un design somptuos si este perfect gandit si realizat pentru ca apartamentele sa beneficieze de orientarea catre Soare (Sud) si mai ales de vederea superba asupra lacului.

Rezidentii ansamblului LAGUNA vor beneficia in exclusivitate de urmatoarele facilitati: loc de promenada la lac, cafenea pe malul lacului, piscina, numeroase spatii verzi si gradini in interiorul complexului, sala de fitness, magazine, securitate.

LAGUNA RESIDENCE reprezinta o dezvoltare rezidentiala exceptionala pe un teren de 25.000mp dar in acelasi timp gandita pentru confortul locuitorilor sai, acestia beficiind de aproximativ 20.000 mp de teren liber care va fi amenajat cu gradini, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si alei pietonale.

Confortul total si securitatea ansamblului sunt completate de faptul ca parcarile sunt disponibile doar in nivelul subteran si vor fi accesate doar pe baza de cartela, la exterior existand doar o zona destinata parcarilor pentru vizitatori. In plus va exista o bariera de acces pentru zona lacului, puncte de paza si sistem de supraveghere.

Designul apartamentelor este studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi : 80% din apartamente au vedere la lac, au suprafete generoase, compartimentari moderne, iar sistemul de constructie de tip terasat (meditarenean) permite ca inca de la etajul 5 sa existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.

Ansamblul de lux LAGUNA RESIDENCE va fi finalizat in 2 faze:
– Faza 1 contine 150 apartamente si va fi finalizata intr-un an. Din aceasta faza au fost deja vandute 55 apartamente iar numarul rezervarilor creste din zi in zi.
– Faza 2 contine 118 apartamente si va inceputa in timpul finalizarii primei faze. Din aceasta faza au fost deja rezervate 10 apartamente.

Ansamblul LAGUNA RESIDENCE mai poate fi descris si ca “LUXUL ACCESIBIL” intrucat preturile pornesc de la 1.100E/mp+TVA.

Adresa: Intr. Chefalului Nr 11-13, Sector 2
Direct Dezvoltator !!!
Pentru mai multe detalii si VIDEO vizitati site-ul: www.laguna-residence.ro

Harta

Date contact


Petre Emil - Manager Vanzari
Mobil: 0722366485
Mail: [email protected]
Site: www.laguna-residence.ro

Viziteaza site

Please leave this field empty.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj