Emerald Residence – pe ultima suta de metri

Ultima transa de 68 de apartamente din cadrul complexului rezidential bucurestean Emerald Residence a fost pusa in vanzare miercuri, 2 mai. Complexul care se ridica pe malul Lacului Tei va contine, la finalizare, 279 de locuinte de lux.

Apartamentele scoase la vanzare acum sunt de trei tipuri: Deluxe, Garden si Triplex. Locuintele Deluxe, cu doua sau trei camere, pornesc de la nivelul doi si au toate vedere spre lac. Apartamentele Garden sunt duplex – adica au la dispozitie parterul si etajul I, dispunind si de gradina proprie.

Apartamentele Triplex sau Townhouse sunt proaspat intrate pe piata. Pornesc de la nivelul solului si au trei niveluri, living si bucatarie la primul, dormitoarele la al doilea si spatiul destinat timpului liber la ultimul. Proprietarii vor avea acces si la propria gradina.

Cea mai mica suprafata este de 77,49 mp, in cazul apartamentelor Deluxe de doua camere, in timp ce apartamentele Triplex, cele mai mari, ocupa 238,18 mp. Preturile apartamentelor pornesc de la 1650 de euro/mp.

Lucrarile au fost lansate in august 2006, în prezent fiind completata aproximativ 90% din structura. Adrian Dumitru, directorul de vanzari al proiectului estimeaza ca “toate cladirile vor fi date în folosinta în acelasi timp, mai precis februarie 2008″.

Sursa: Banii Nostri