Si noi (eu cu prietenul meu) ne-am cumparat un apartament la ARED si vreau sa va spun ca suntem foarte multumiti de cum am fost tratati,de calitatea apartamentului si nu in ultimul rand faptul ca am primit finantare instant fara complicatii .
Abia astept sa ne mutam, blocul nostru ar trebui sa fie gata in iunie,dar tot ce e posibil e sa fie gata in mai fiindca si ultimele doua blocuri au fost terminate cu doua luni inainte de termen.
:)
Eu locuiesc in Spania si am cativa prieteni care si-au luat acolo apartament si sunt multumiti. Apartamente noi si structuri noi in rate fara sa fie nevoie de banca. Suna foarte bine. Sunt nerabdator sa ma intorc in tara si sa ma duc acolo sa vad ce au. Din cate am auzit, trebuie sa-ti rezervi cu ceva timp inainte ca sa poti beneficia de un pret bun. Vedem.
In blocul meu, cred ca aproape jumate din apartamente sunt cumparate de catre romani care muncesc afara. Stiam ca apartamentele sunt vandute, insa exista nelocuite, si de curiozitate am intrebat administratorul de ce si el mi-a spus ca sunt foarte multi care sunt plecati la munca in strainatate. Avand in vedere ca nu iti trebuie adeverinta de venit pentru ratele la Ared, pe cei 7 ani, cred ca e mult mai usor pentru cine lucreaza afara sa isi ia un apartament aici, stii ca in 7 ani ai terminat si ca apartamentul e platit in intregime si chiar daca sunt afara ei pot sa-l inchirieze asa ca o parte din rata si-o scot din chirie.
Pe langa asta, eu sunt foarte multumita de cheltuielile aferente fiecarei luni. A trecut iarna si pt ap meu de 2 camere si 2 persoane nu am platit mai mult de 220 lei cheltuieli (aici fiind inclus si gazul pt centrala, deci incalzirea), ceea ce e mare lucru. Inainte stateam in chirie si plateam mai mult de 200 numai caldura, ca sa nu mai zis si de alte cele. Si iarna asta chiar a fost friguroasa, dar blocul e izolat bine.
Daca mai doresti informatii eu iti stau la dispozitie cu ce pot.
M-am uitat si eu pe site-ul celor de la ARED si mi se pare foarte intersant proiectul lor, mai ales produsul de finantare. As dori si eu sa-mi cumpar un apartament cu 2 camere, cu o suprafata de cca 65 - 70 mp. La ce pret s-ar ridica un astfel de apartament si cam cat ar fi avansul si ratele. Apartamentele se predau finisate?
Astept informatii de la cei care si-au achizitionat apartament de la ARED!
Ciao,
Prietena mea are apartament luat acolo. Desi nu e din Arad, e din Botosani si-a luat acolo ca a zis ca nus tie cum va merge treaba aici peste cativa ani si mai bine isi ia in Arad ca are sanse mai multe sa faca ceva dupa ce se duce inapoi in tara decat la Botosani. Ea a auzit despre apartamente de la o colega de servici si a primit numarul de telefon de la care si-a luat aia si a sunat, tipa de la Ared i-a povestit ce si cum si i-a trimis pe net detalii si a fost in Arad doar cand a semnat. Plateste de aici de la banca direct la ei in cont. Apartamentul ales are un salon si un dormitor, baie, bucatarie si balcon. Este frumusel si va fi gata in iunie din cate am inteles. Ea vrea sa-l dea in chirie si sa-si plateasca din rata o parte. Numa bine ca dupa 7 ani e platit cu totul si nu are treaba cu nicio banca ca nu avea cum sa arate ce venit are ca stiti cum e pe afara, muncesti si la negru. S-a interesat in zona si chiria e cam 200 euro la ap cu 2 camere si mai mult daca e si cu mobila.
Cand la cumparat ea a ales sa faca Ared tot ca nu stim pe nimeni in Arad care sa se ocupe de finisarea apartamentului.
You must log in to post.