Zona: lacul Tei
Tip imobile faza I: 4 cladiri P+3, 4 cladiri P+4 - P+ 6, 1 cladire P+7
Nr apartamente: 504

Laguna Residence este un ansamblu rezidential de lux situat pe malului lacului Tei, ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean ce permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.

Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii - in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras – cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati). La parterul blocului B1 va fi amenajata o piscina acoperita cu vedere spre lac, iar la parterul blocului D o sala de fitness cu aparatura de ultima generatie. In acelasi timp, la parterul altor blocuri din ansamblu vor fi amenajate un spatiu de joaca pentru copii si, respectiv, o sala polivalenta pentru evenimente.

Ansamblul beneficiaza de o buna comunicare cu restul orasului datorita proximitatii:
– Soselelor Pipera si Petricani, care leaga zona de nordest cu centrul;
– Statiilor de metrou (Piera, Aurel Vlaicu), autobuz (167, 282) si tramvai (5, 16) din apropierea ansamblului.

De asemenea, ansamblul Laguna Residence este situat la o distanta mica de aeroporturile internationale Baneasa si Otopeni.