Vivenda Residencias: un nou ansamblu rezidential in Piata Muncii

Un nou ansamblu rezidenţial s-a lansat în zona de est a Capitalei, în cartierul Basarabia, la mai puţin de două-trei minute de mers pe jos de staţia de metrou Costin Georgian. Proiectul va cuprinde 1.400 de apartamente, având între două şi cinci camere, structurate în nouă blocuri de 11 şi şase etaje, respectiv 14 si şase eraje.

Apartamentele vor avea o suprafaţă construită cuprinsă între 60 şi 180 de metri pătraţi, preţul mediu fiind de circa 1.200 de euro pe metru pătrat’, au precizat reprezentanţii Hercesa, compania spaniolă care dezvoltă proiectul. (Daniela Ivan)

Hercesa Imobiliaria, subsidiara din România a dezvoltatorului imobiliar Hercesa, inaugurează joi şantierul unui nou ansamblu rezidenţial care va aduce pe piaţă 1.400 de apartamente şi tot atâtea locuri de parcare în zona Baia de Aramă din capitală, potrivit unui comunicat al primăriei sectorului 2.

Complexul rezidenţial ‘Vivenda Residencias’ se va construi în zona de est a capitalei, în zona Baia de Aramă şi va cuprinde aproximativ 1.400 apartamente şi 1.400 garaje, zone comerciale, spaţii pentru grădiniţe, locuri de joacă şi spaţii verzi, a anunţat Primăria sectorului 2.

Noul complex va fi o zonă rezidenţială închisă cu acces controlat. Proiectul este aproape de Piaţa Muncii. În prezent, în sectorul 2 se derulează lucrările de construire la încă patru ansambluri rezidenţiale cu un total de 2.775 de apartamente.

Ansamblurile rezidenţiale în construcţie în sectorul 2 sunt ansamblul Dinu Vintilă care va aduce pe piaţă 482 apartamente şi 805 locuri de parcare, Planorama ce oferă bucureştenilor 1.104 apartamente şi 1.120 locuri de parcare, Emerald Rezidences cu 281 apartamente şi 402 locuri de parcare în zona Tuzla, precum şi complexul Rose Garden unde vor fi construite 908 apartamente şi 1.110 locuri de parcare în şoseaua Colentina.

Hercesa este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă şi cu sediul central în Spania. Hercesa este implicată în special în dezvoltarea de proiecte rezidenţiale şi este prezentă pe piaţa românească din anul 2004.

Compania a anunţat la sfârşitul lunii mai că va construi împreună cu fondul cipriot de investiţii Bluehouse Capital un proiect rezidenţial cu 3.500 de apartamente pe un teren de 13 hectare în zona Ghencea din capitală, în urma unor investiţii estimate la peste 300 milioane euro.

Un alt proiect al Hercesa Imobiliara va fi construcţia unui ansamblu rezidenţial cu circa 800 de apartamente, dezvoltat pe şoseaua Orhideelor din capitală, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul.

Sursa: Rezidential.net